Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Kassikraabits 71cm, saal 21712

Tootekood: 5904665713211

Kassikraabits 71cm, saal 21712

Tootekood: 5904665713211
Hind
28.17€
Kogus:
Sisene oma kontole, et saada 14 (1.40Eur) lojaalsuspunkti.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

MÖÖBLI JA KODUTEHNIKA KAITSE - kaabits is an alternative to kodumöbli, vaipade või muude pindade kriimustakas. Kui teil on piisavalt aega köögivalamu puhastamiseks, vähendate mööbli kahjustamise ohtu. Kraapijad taktikavad kasse ebasobivad kohad kust otsida, mis on kasulik nii kassapidajale kui omanikule.
SEE ARMASTAB – Cat Scratcheril on mitmesuguseid mänguelemente. Platvorm, ripats, postid, voodi või peität kohad. See kuramudab teie kassi olema on füüsiliselt aktiivne, hüppab, ujub sellega. Samuti apaim see hoida sind heas vormis ja huandas ära igavuse. Kraapimispuust saab sahili kassi kassi maik gamula- ja puhkamiskoht.
SRESSILEEVENDAMINE – kasside jaoks on võimalik, et stress leevendub. Kui annate oma kassile kriimustusposti, annate talle tool mi aipat tal stress ja pingtega toime tulla, eri silissituses nagu keskkonnamuutused, nende loomade esinemine või pikaajaline üksindus.
4. korruse kassikraapija pålød on vooderdatut erakordselt pehme karvaga, mis tagab mugava puhkuse toustal nurrumisega. Kaabitsa main eelis on voodi. Kassipoeg saab wabalt puhata. Igavuse corral võid jahtida ka kummipaela külge pehme palli/mägueasja – saad selle kinni põeda ja rünnata.

SPETSIFIKATSIOONID:

  • värvid: hall/beez;
  • materjal: MDF-plaat + kootud kunstkarusnahk + pabertoru + sisalköis;
  • mõõdud: platvorm: 29 cm;
  • mõõdud: 71 x 44 x 34 cm;
  • kaal 5,5 kg;
  • kaal pakid: 6,10 kg.

Kui peate küüne eest hoolitsema, on see loomulikult kriimustatud, et väljendada teie loomulikku instinkti liigse vere eemaldamiseks. Kassikraapistid on kasulikud, et juhtida teie tähelepanu eemale mööbli, seinte või muude vabade kohtade segadust. Lisaks on kajutid, kus saab lõõgastuda ja ümbrust jälgida.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud