Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Kassikraabits 71cm, hall 21711

Tootekood: 5904665713204

Kassikraabits 71cm, hall 21711

Tootekood: 5904665713204
Hind
27.43€
Kogus:
Sisene oma kontole, et saada 14 (1.40Eur) lojaalsuspunkti.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(3-5 d.d.): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (3-5 d.d.): 3.00€
Toote Kirjeldus

MÖÖBLI JA KODUTEHNIKA KAITSE - kaabits on alternatiiv kodumööbli, vaipade või muude pindade kriimustamiseks. Pakkudes oma kassile küünte teritamiseks sobiva koha, vähendate oma kodus kalli mööbli ja kaunistuste kahjustamise ohtu. Kraapijad takistavad kasse ebasobivates kohtades kratsimast, mis on kasulik nii kassidele kui ka omanikele.
LÕBUS JA TEGEVUS – Cat Scratcheril on mitmesuguseid mänguelemente. Platvorm, ripats, postid, voodi või peidetud kohad. See julgustab teie kassi olema füüsiliselt aktiivne, hüppama, ronima ja uurima. Samuti aitab see hoida sind heas vormis ja hoiab ära igavuse. Kraapimispuust saab sageli kassi lemmik mängu- ja puhkamiskoht.
SRESSILEEVENDAMINE – kasside jaoks võib ka kriimustada stressi ja pingeid leevendada. Kui annate oma kassile kriimustusposti, annate talle tööriista, mis aitab tal stressi ja pingetega toime tulla, eriti sellistes olukordades nagu muutused keskkonnas, teiste loomade olemasolu või pikaajaline üksindus.
Kassikratši põrand on vooderdatud erakordselt pehme karvaga, mis garanteerib mugava puhkuse taustal nurrumisega. Puidu peamine eelis on voodi. Kassipoeg saab vabalt puhata. 3 jälgimistaset rahuldavad teie kassi uudishimu. Kui igav on, võid jahtida ka kummipaela külge kinnitatud pehmet palli/mänguasja – saad selle kinni püüda ja rünnata.

SPETSIFIKATSIOONID:

  • värvus: hall/beež;
  • materjal: MDF-plaat + kootud kunstkarusnahk + pabertoru + sisalköis;
  • voodi pikkus: 39 cm; 34 cm;
  • mõõdud: 71 x 40,5 x 48,5 cm;
  • kaal: 5,8 kg;
  • kaal pakendis: 6,25 kg.
Kassid peavad küünte hooldamiseks, pealiskarva eemaldamiseks ja oma loomulike instinktide väljendamiseks loomulikult kratsima. Kassikraapistid on kasulikud ka selleks, et juhtida teie kassi tähelepanu mööbli, vaipade või muude ebasobivate kohtade kraapimiselt kõrvale. Lisaks on kaabits koht, kus lõõgastuda ja ümbrust jälgida.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud