Tootekataloog
Tagasi
Visas kategorijas

Loominguline liiv - liivakast + vormid 22712

Tootekood: 5900779947573

Loominguline liiv - liivakast + vormid 22712

Tootekood: 5900779947573
Hind
14.08€
Kogus:
Ajutiselt otsas.
Tarneviisid
  • DPD kuller otse koju(1-2 tp): 3.00€
  • Omniva pakiautomaat (1-2 tp): 3.00€
Toote Kirjeldus

LOOV LIIV 2 kg + LIIVAKAST + VALLITUS

? LIHTNE MODELLEERIMINE - liiv on ülimalt plastiline, sellest saab teha mis tahes uhkeid kujundeid ja struktuure. See nakkub hästi, taastab suurepäraselt vormide kuju ega lagune pärast vormi võtmist laiali. Liiv ei kaota ka oma omadusi. Mõjub positiivselt lapse sensoorsele integratsioonile , arendab suurepäraselt kujutlusvõimet, kunstilisi ja käelisi oskusi.

? PROBLEEMIDETA PUHASTAMINE - hea uudis aktiivsete laste vanematele on see, et laste liiva saab kiiresti ja väga lihtsalt puhastada . Kõik on jällegi tänu tema omadustele – beebiliiva osakesed tõmbavad üksteist ligi, mis tähendab, et liiv ei lähe laiali ja tolm ei kogune. Liiv mitte ainult ei saasta maja, vaid ei kleepu ka väikeste käte ja riiete külge . Kui olete mängimise lõpetanud, pange see lihtsalt kotti ja jama on läbi.

? SUUR KOMPLEKT - lastele mõeldud komplekt sisaldab: 2 kg liiva, 14 plastvormi, reha, sõel, labidas ja lehter. Selliste tarvikutega on võimatu igavleda. Liivakomplekti kuulub ka täispuhutav liivakast, mis aitab mänguväljakut korras hoida.

? OHUTU JA KVALITEETNE – liiv on lapsele ja keskkonnale ohutu. Lisaks ei kuiva ega kõvastu, seega saab seda naljaks mitu korda kasutada.

? SPETSIFIKATSIOON – beež värv: sinine; vanus: üle 3 aasta (soovitav vanus alates 5 eluaastast); liivakasti mõõdud: 57 x 43 x 7 cm; kaal: 2,216 kg; kaal koos pakendiga: 2,342 kg.

SPETSIFIKATSIOON

  • liivakasti mõõdud: 57 x 43 x 7 cm
  • kaal: 2,216 kg
  • kaal koos pakendiga: 2,342 kg

KAASA ARVATUD

? täispuhutav liivakast/bassein

? push-up

? liiv (2 kg)

? 14 vormi

? reha, sõel, spaatel, lehter

Maagiliste omadustega lasteliiv on suurepärane kingitus igale lapsele. Sellise liivaga saab kodus edukalt mängida. Kui väljas on tuuline, vihma või lund, ei saa miski takistada koogikesi valmistamast – vajate vaid võluliivabasseini ja laske oma fantaasial lennata! Laste liivakomplekti kuuluvad 14 plastvormi, reha, sõel, labidas ja lehter. Selliste tarvikutega on võimatu igavleda. Liivakomplekti kuulub ka täispuhutav liivakast, mis aitab mänguväljakut korras hoida.

CE-märgis on toote tootja kinnitus, et toode vastab sellele kohalduvate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Kopējais novērtējumsBendras įvertinimas
0/5
(Arvustused0)
Klientide tagasiside

Selle toote kohta pole veel arvustusi.

Kas olete selle toote ostnud?
* Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud ostjad, kes on meie poest toote ostnud